Yoghurt

Onze yoghurt is een zogenaamde AB-yoghurt: naast de gewone yoghurtbacteriën bevat hij ook de probiotische culturen Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis.

Fermentatie van melk verhoogt het gehalte tryptofaan. Dit aminozuur is onder andere de grondstof van serotonine, een gelukshormoon, wat op zijn beurt weer de voorloper is van het slaaphormoon melatonine.

Doordat onze yoghurt niet verhit is, is deze iets dunner dan u gewend bent. Daarnaast voegen wij geen verdikkingsmiddelen of melkpoeder toe om de yoghurt dikker te maken. De smaak is mild en romig en heeft een zacht geurig yoghurtaroma. Alle gezonde eigenschappen van rauwe melk zijn in deze yoghurt behouden.

De ideale bewaartemperatuur voor onze producten is 4 graden Celcius. De PET-fles is vrij van BPA en ftalaten.

Verkooppunten

Op deze pagina vindt u een lijst met onze verkooppunten. Omdat wij sinds kort zijn begonnen met leveren aan groothandels zult u RauwPower producten in steeds meer winkels aantreffen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze eigen boerderijwinkel Melk & Honing.

U kunt onze zuivel ook kopen bij Fakkert Diervoeders (Zwolseweg 87, Heino), op 3 kilometer afstand van onze oude locatie ’t Ecoloar in Wijthmen. Dit is tevens onze afhaallocatie voor online vleesbestellingen.